Γενικές Πληροφορίες

Ημερομηνία
14 έως 16 Σεπτεμβρίου 2017

Εγγραφές – Δικαίωμα Συμμετοχής
Οι εγγραφές είναι δωρεάν.

Έκθεση
Θα υπάρχει έκθεση κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας.

Γλώσσα Συνεδρίου
Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Ελληνική.

Κονκάρδες Συνεδρίου (Badges) & QR Code
Οι κονκάρδες (badges) παραδίδονται από τη γραμματεία του Συνεδρίου και είναι απαραίτητες για την είσοδο τόσο στους συνεδριακούς χώρους όσο και στην έκθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου. Οι κονκάρδες φέρουν γραμμωτό κώδικα (barcode), ώστε να ελέγχεται η είσοδος και η έξοδος από τις συνεδριακές αίθουσες. Η συνολική ώρα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος του Συνεδρίου αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για τη διάθεση των μορίων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Π.Ι.Σ. και του Ε.Ο.Φ.
Στις κονκάρδες (badges) του Συνεδρίου θα υπάρχει τυπωμένο ένα QR Code .
Η συγκεκριμένη τεχνολογία σας επιτρέπει με μία απλή κίνηση της κάμερας του κινητού σας, πάνω στο QR Code, να έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα του συνεδρίου.To QR Code είναι αναγνώσιμο από όλες τις συσκευές που διαθέτουν κάμερα και σύνδεση στο Internet.
Τι πρέπει να κάνετε:
1. Για να μπορείτε να σκανάρετε ένα QR Code θα πρέπει να έχετε ένα smartphone ή ένα tablet pc με ενσωματωμένη κάμερα και σύνδεση στο internet.
2. Κατεβάζετε μία εφαρμογή στο κινητό σας συμβατή με QR Code. Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android.
3. Εντοπίζετε το QR Code που είναι τυπωμένο πάνω στην κονκάρδα (badge).
4. Ανοίγετε την σχετική εφαρμογή και στρέφετε την κάμερα σε αυτό. Το κινητό αναγνωρίζει αυτόματα τον κωδικό και ζητάει σύνδεση για να προβληθεί το περιεχόμενο.

Πιστοποιητικά Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης
Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, δικαίωμα παραλαβής πιστοποιητικού με μοριοδότηση έχει κάθε Σύνεδρος Ιατρός ο οποίος έχει παρακολουθήσει 60% των ωρών του Επιστημονικού Προγράμματος. Δορυφορικά συμπόσια και διαλέξεις επιχορηγούμενα από φαρμακευτικές εταιρίες δε μοριοδοτούνται.
Η καταμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης θα γίνεται με τη χρήση αναγνωστών γραμμωτού κώδικα (barcode scanners) στις κονκάρδες των Συνέδρων.

Βιντεοσκόπηση Συνάντησης
Η 5η Πανελλήνια Συνάντηση «AIDS & Ηπατίτιδες» θα βιντεοσκοπηθεί  και παραλαμβάνοντας ένα κωδικό από τη γραμματεία του συνεδρίου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το συνέδριο ξανά, σε δεύτερο χρόνο, μέσα από την ιστοσελίδα της www.aidshep2017.gr. Με την υπηρεσία αυτή δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους, να παρακολουθήσουν από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους, το tablet pc, το κινητό ή την «έξυπνη» τηλεόραση (Smart TV) ολόκληρο το συνέδριο, κάποιες μέρες μετά τη λήξη του.

Οργάνωση – Γραμματεία Συνεδρίου
mastermind-logo

Μαραθωνομάχων 26, Μαρούσι
T.K. 151 24
Τηλ.: +30 210 6839690
Fax: +30 210 6827409
Ηλ. Ταχυδρομείο: info@tmg.gr
URL: www.tmg.gr

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Γιώργος Απίστολας
Τηλ.: +30 210 6839690
Fax: +30 210 6827409
Ηλ. Ταχυδρομείο: apistolas@eumedline.eu
web site: www.tmg.gr